Munkebergs Gård
Marie & Athena Marie & Athena

Det är oss du träffar på Munkeberg

Munkebergs Gård ägs och drivs av Marie Johnson, på gården träffar du även hundarna Sally & Wera samt en massa katter och 4 hästar. I hästverksamheten, Munkeberg Equstrian, arrangerar Marie kurser och ridläger samt utbildar hästar, hon samarbetar med olika duktiga instruktörer och unghästutbildare. Marie arbetar även som familjehem för ungdomar.

Marie är utbildad C- tränare och instuktör i Centrerad Ridning. Marie har specialiserat sig på att utveckla ryttarens sits, som är grunden i all ridning oavsett inriktning. Marie tävlar i dressyr på medelsvår nivå och tränar själv för Anna Svanberg.

Marie Johnson 0702-27 22 04 Marie Johnson 0702-27 22 04

Marie Johnson

- "Jag driver verksamheten på Munkebergs Equestrian. Jag är utbildad C-tränare i dressyr ochinomi Centrerad Ridning, nivå II. Jag har specialiserat mig på och brinner för att utvecka ryttarens sits och balans. Som i alla samanhang alltid gynnar hästen oavsett inriktning. Jag rider dagligen flera hästar och tävlar i dressyr.

Är Civ. ekonom och har lång erfarenhet från ledande chefsbefattningar inom närinslivet både i Sverige och internationellt. Bedriver även familjehem för ungdomar.
mer info >>

 

Wera & Sally
vaktar och skäller ut alla som närmar sig gården.
Ständigt på vakt och jakt.

Wera är en Norfolkterrier född i oktober 2014 hos Lena Hammarskiöld.
Sally en blandras tik född 2007, jackrussel- dvärgpincher och chihuahua-shihtzu 

Katter, katter, katter
På Munkeberg älskar vi alla djur..... det blir därför oftast lite för många katter.

Här finns alla färger och åldrar, alla lika söta och tillgivna.