Munkebergs Gård

Träna för Rodrigo Matos

Nästa träning ej bokad

 

Plats: Munkebergs Gård

Kostnad: €80/ridpass 45 min

Ridtider: Mellan kl 9.00-20.00

Vill anmäla mig till träningen.

Övernattning och uppstallning kan bokas om så önskas, för priser se "Bed & Box"

Anmäl dig till träningen >>

 

Missa inte chansen att träna för en internationellt eftertraktad tränare! Vi har lyckats få Rodrigo Matos från Portugal att komma till oss på Munkeberg och hålla träning ett flertal gånger. Debuten var i november 2011 och han blev direkt på "stående fot" tillfrågad att komma i tillbaka. Alla är oerhört nöjda med Rodrigos träning och intresset har varit stort, träningstiderna blir snabbt uppbokade. Rodrigo tar emot elever på alla nivåer med alla typer av hästar.

Träningen bygger på den traditionella dressyrens grunder, med den portugisiska mjukheten och lättheten i ridningen.

 

Rodrigo är en flitigt anlitat och mycket uppskattad tränare runt om i hela världen. För att göra det möjligt att resa och hålla clinics är Rodrigo tjänstledig från Portugisiksa Ridskolan där han normalt är "principalrider" och tränare. Rodrigo är även tränare på Morgado Lusitanos.

 

Rodrigos namn talar för sig själv i många länder men i Sverige är han relativt okänd, han har stor erfarenhet att utbilda såväl ryttare som hästar från lätt nivå upp till Grand Prix och alla oavsett nivå hälsas välkommen till hans träning. Han undervisar på engelska, och är lätt att förstå, tolk finns om du känner dig osäker på ridengelskan.

 

Vill du boka Rodrigo till din anläggning?  kontakta Marie Johnson för mer information.

Alla är välkomna att träna för Rodrigo

-"att både själv få träna och se andra bli tränade ger så oerhört mycket energi och ny kunskap!

Jag hade innan Rodrigo kom till Munkeberg funderingar på om han skulle vara lika bra att träna mig på mina egna hästar som han var nere i Portugal på de hästarna som han känner så väl.... och ja, det det var han, jag blev verkligen inte besviken! Hans sätt att förmedla hur du rider din häst framåt till en mjuk, följsam hand, utan att hålla emot eller ta för mycket, funkade superbra. Mycket lösgörande övningar och hästarna blev lugna, energiska och i uppförsbacke.... härligt!  - Marie Johnson, Munkeberg

 

Vi är ett blandat gäng som tränar för Rodrigo, olika nivåer och olika typer av hästar. Rodrigo välkomnar alla ryttare, om man bara har den rätta inställningen till sin ridning och sin häst, han gör ingen skillnad om du är nybörjare eller rider på högre nivå!  Alla deltagarna var lika nöjda som jag.... och ville direkt att vi skulle boka in Rodrigo för uppföljnings träning. Rodrigo har nu varit här 4 gånger och kommer tillbaka igen i mars.

 

Boende och uppstallning finns på gården.

 

Thank you for your interest in holding a clinic for Rodrigo in Sweden - it will be fantastic I can assure you all the feedback from the clinic students in UK has been glowing and positive about his work and astonished at how much they have progressed.

 

- Krystyna Rowland , UK 

Kontakt person & organisatör av clinics i England