Munkebergs Gård

Arrangera ridkurs hos dig

Är ni några vänner eller klubbkamrater som är intresserade av att arrangera en rolig och lärorik kurs hemma hos er? Upplägg och inriktning skräddarssys efter era önskemål. Det kan vara en endagsclinic, helgkurs eller en kvällsaktivitet. 

En efterfrågan kurs är Rid i balans & harmoni, en två-dagars kurs med fokus på att utveckla dig som ryttare så att du kan utveckla din häst och förenkla ert samspel. Vi varvar teori, avsuttna fysiska och mentala övningar med ridpass. Ryttaryoga och sitsträning på lina brukar vara populära inslag. Detta upplägg går också att göra som en Ride, Wine & Dine helg

Vill ni börja med en dag eller kanske bara en introduktionkväll går det också bra.
För mer info kontaka marie@munkedala.se el 0702-272204


Marie Johnson, har specialiserat sig på att arbeta med att förbättra ryttaren position och följsamhet i sadeln med beprövade metoder och övningar hämtade från bla sitsgurus som Sally Swift och Eckart Meyner

Ni kan få ett skräddarsytt upplägg eller utgå från något av det som Mari har tagit fram.

Olika kursupplägg

- "Önskar bara tacka för gårdagens "prova-på-kurs". Det var mycket tankeväckande. Jag har hela tiden vetat att jag har problem med min sits och ridning, men inte hittat den hjälp jag sökt.

Det du gav mig på 45 minuters praktisk ridning i går är något som jag har sökt större delen av livet. Jag bugar och min häst är nog väldigt tacksam att någon fick hennes matte till att tänka efter med vad sjutton håller på med där uppe"

Kurs hos mig