Munkebergs Gård
Kontakta Marie Johnson för mer info ang bokning av boende eller kurser/träning  0702-272204

Hästutbildning

Jag hjälper dig att vidareutbilda din häst/ponny antingen rider eller tömkör jag din häst eller så hjälper jag dig från marken. Varje häst får ett individanpassat upplägg. 

För mer information kan du kontakta Marie på 0702-27 22 04
eller via mail marie@munkedala.se
 

Träna via Ridesum

Missa inte den fantastiska möjligheten att träna i lung och ro hemifrån. Ställ upp din telefon vid ridbanan, koppla upp dig. Jag ser dig och du hör mig. Med Ridesum erbjuds du riktigt bra träning. Kolla in hur det går till www.ridesum.se

Perfekt match - Köpa häst

Att köpa häst är många gånger svårt, det krävs noggrann reseach och tankar kring en kravlista på hästens egenskaper. För de allra flesta blir det en lyckad perfekt matchning, men tyvärr är det inte sällan jag hör ryttare berätta om hur fel det blev.
Det vanligaste är att man skulle köpa en läromästare och kom hem med en 3-4 åring. 

Jag råder dig att alltid ta hjälp vid köp av häst även om du är en erfaren ryttare. Du ska även provrida hästen minst 2-3 gånger i olika miljöer, ta med din tränare som ser när du rider och som också provar hästen.
Det är vikigt att du får tillgång till alla veterinärjournaler, röntgenbilder mm Det är mycket att tänka på.
Om du inte har möjlighet att ta hjälp av din tränare kan jag hjälpa dig att hitta den perfekta matchen för dig.

Kontakta mig på; marie@munkedala.se el 0702-27  22 04

 Dressyrträning & utbildning av hästar

Jag har sålt Munkebergs Gård till familjen Keef och kommer bygga upp en ny hästgård ett stenkast från Munkeberg, med nya namnet Munkedala Gård. Byggstart är inte bestämt. Jag håller nu på att röja marken.

Jag har inte någon B&B verksamhet i dagsläget, för boende kontakta familjen Keef på Munkebergs Gård.

Jag fortsätter min träningsverksamhet på resande fot eler via Ridsum tills min nya hästgård är uppbyggd.

Vill du att jag kommer och håller en helgkurs eller vill du och några vänner träna dressyr, kontakta mig så gör vi ett bra upplägg som passar er. marie@munkedala.se
 
Läs mer om träningsupplägg
                  -----------

Dressyrträning & Ryttarcoaching

Jag har i över 20 år specialiserat mig på att coacha och utveckla ryttare så dom kan utveckla sina hästar, rida med små lätta hjälper och få en positiv upplevelse av sin ridning.
Din sits är helt avgörande för hur lätt din häst är att rida. När du sitter bra i balans och harmoni kan du inverka med små osynliga hjälper och du och din häst samarbetar utan spänningar eller motstånd. 

Du kan boka enskild sits eller dressyrträning eller boka en en helgkurs tillsammans med dina vänner på er anläggning. kontakta Marie för för frågor eller boknig

          PÅ GÅNG           Boka träning eller helgkurs
På alla kurser har jag fokus på att utveckla dig som ryttare så du kan vidareutveckla din häst med framåtbjudning i balans och harmoni. Jag kombinerar avsutna aktiviteter som stärker dig både fysikt och mentalt med ryttatfokuserade ridpass. 
Läs mer om kursuppläggen >>

Träna med Ridesum
Nu kan du enkelt träna live hemmifrån. Allt du behöver är en telefon och hörlurar.

 

- "Önskar bara tacka för gårdagens "prova-på-kurs". Det var mycket tankeväckande. Jag har hela tiden vetat att jag har problem med min sits och ridning, men inte hittat den hjälp jag sökt.

Det du gav mig på 45 minuters praktisk ridning i går är något som jag har sökt större delen av livet. Jag bugar och min häst är nog väldigt tacksam att någon fick hennes matte till att tänka efter med vad sjutton hon håller på med där uppe"