Munkebergs Gård
Kontakta Marie Johnson för mer info ang bokning av boende eller kurser/träning  0702-272204

Hästutbildning

Jag hjälper dig att vidareutbilda din häst/ponny antingen rider eller tömkör jag din häst eller så hjälper jag dig från marken. Varje häst får ett individanpassat upplägg. 

För mer information kan du kontakt mig på 0702-272204


 

Träna via Ridesum

Missa inte den fantastiska möjligheten att träna i lung och ro hemifrån. Ställ upp din telefon vid ridbanan, koppla upp dig. Jag ser dig och du hör mig. Riktigt bra distansträning.

 Munkeberg
har bytt ägare

Jag har sålt Munkebergs Gård den 1 april 2022 lämnade jag över nycklarna till familjen Keef. Jag kommer under 2023 börja bygga en ny hästgård ett stenkast från Munkeberg, Munkedala Gård.

Jag kommer fortsätter min verksamhet på resande fot tills min nya hästgård är uppbyggd. Detta kommer ta tid och jag kommer därför fortsätta att hålla kurser och clinics ute på olika anläggingar.
 
Läs mer om upplägg eller boka in mig på en kurs hos dig.
                  -----------

Träning & helgkurser
Jag har specialiserat mig på att uveckla dig som ryttare, din sist är därför helt avgörande och häst går sällan bättre än hur du ridern den. När du sitter bra i balans och harmoni då kan du inverka med små osynliga hjälper och du och din häst samarbetar i harmoni. 
Du kan boka enskild sits eller dressyrträning eller boka en en helgkurs tillsammans med dina vänner på er anläggning.

          PÅ GÅNG           


Nu är Munkeberg sålt
Den 1 april lämnade jag över nyklarna till familjen Keef. Jag har flyttat till en modern villa ca 2 min från gården och mina hästar står kvar på Munkebreg tills min nya gård är klar för inflyttning. Snart kan du följa mina byggplaner på social medier.

Boka träning eller helgkurs
På alla kurser har jag fokus på att utveckla dig som ryttare så du kan vidareutveckla din häst med framåtbjudning i balans och harmoni. Jag kombinerar avsutna aktiviteter som stärker dig både fysikt och mentalt med ryttatfokuserade ridpass. 
Läs mer om kursuppläggen >>

Träna med Ridesum
Nu kan du enkelt träna live hemmifrån. Allt du behöver är en telefon och hörlurar.

 

- "Önskar bara tacka för gårdagens "prova-på-kurs". Det var mycket tankeväckande. Jag har hela tiden vetat att jag har problem med min sits och ridning, men inte hittat den hjälp jag sökt.

Det du gav mig på 45 minuters praktisk ridning i går är något som jag har sökt större delen av livet. Jag bugar och min häst är nog väldigt tacksam att någon fick hennes matte till att tänka efter med vad sjutton håller på med där uppe"