Munkebergs Gård

Bonden söker ff man

Att vara med i Bonde söker fru var verkligen superkul och en riktigt rolig upplevelse. Men nu så här i början av ett nytt år, ett år sedan det började, känns det som det var mycket länge sedan. Egentligen lite konstig, men såfort programmen slutade sändas på TV började allt falla i glömska.

För mig blev det inte alls vad jag hoppat på, med det är ändå med stor glädje som jag tänker på förra året. Förra året vid denna tiden, då jag fick veta att jag var uttagen till programmet hoppades jag på att få sällskap här på min gård idag. Någon att dela vardagen med. Det var ju liksom dt som var hela grejjen. Hoppet gav massa energi och glädje. Så nu är det bara att ta nya tag igen och det bästa är att jag känner samma energi och glädje i år igen. Det är väl sån jag är, väljer att se det positiva i det som händer.  
En sak är jag iallafall mer och mer säker på, detta är den sista jäkla vintern själv.....Så nu ger jag mig i väg på egen hand mot kärleken.
 

Att Bonde söker fru, som program för att hitta kärleken funkar kunde vi ju alla se. Det är så underbart att se hur kärleken spirar. Jag följer såklart alla mina populära vänner på Instagram.  Tänk var sociala medier är fantastiskt, vi kan fortsätt följa och ta del av varandras liv. Många är skeptiska till allt vad sociala medier heter men jag, jag gillar det. Ett utmärkt sätt att inte tappa kontakten med goda vänner och ta del av massa intressanta människors verksamheter. Man väljer ju själv vad man vill dela med sig av. Kul att följa er alla.

Jag tycker att jag gjorde ett bra försök att hitta kärleken i TV och är nöjd med hur jag presenterats, men jag lyckades inte attrahera rätt man. Naturligtvis har jag funderat mycket på detta. Det gör mig ibland en smula nerstämd och ledsen. Vad var det som jag gjorde fel? Vad är det jag utstrålar som gör att jag drar till mig fel män?
 

Under och efter att programmet har visats har många män hört av sig. Ni skulle bara veta vad jag får för konstiga mail, alltifrån 28 åriga lastbilschaffisar som tycker vi är en ”perfect match” till gamla sjukpensionärer. Har dom ingen självinsikt? Varför skulle vi passa ihop? Vad har vi gemensamt? Ja du man kan ju undra., jag bara ler….. även om det är lite tragiskt. Min marknadsföringskampanj "Marie AB" får helt enkelt göras om...och göras rätt ;)
Så ”nu vänder jag blad” som Kungen brukar säga, och drar till det stora landet i väst, och där blir det mycket häst….. och vem vet......
 

Så nä, 2018 blev inte riktigt ”Kärlek åt alla” men istället några underbara vänner i Magnus, Henrik och Leonora som jag delade dagarna på Siggesta Gård med, och Tore som vågade skriva brev till mig. Hejja er! 

Jag vill också passa på att önska underbara Per & Sofie, Susanna & Hannes, Erik & Alicia stort lycka till. Det har varit så oerhört kul att följa er väg till kärleken, och ja lite avis på er är jag allt. Och Simon ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag var så ledsen när jag såg vad som hände dig, även om jag visste det innan, så gjorde det ont i hela kroppen. Du är en riktigt fin och bra kille, det skulle inte få hända dig. Men det finns en snäll och go tjej som väntar dig, var så säker. Jag följer er alla med glädje. Och om ryktet stämmer, som jag hoppas det gör, så har även amorspilar träffat Leonora och Magnus......
 
Kramar till er alla kära vänner, ta hand om er och ha en fin vecka
Marie

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar